Site icon Simons Siivouspalvelut

Minun tarinan

Kaikilla on oma historia tai syy miksi aloittaa siivousyritys. Minä haluaisin jakaa myös tarinani kanssanne.

Kun olin nuori, isovanhempani ja vanhempani opettivat minulle, miten pitää järjestystä yllä. Muistan, kuinka isoisälläni oli verstas, joka oli täynnä avaimia ja työkaluja. Jokaisella ruuvilla ja jokaisella tavaralla oli oma paikkansa. Isoäidilläni oli aina keittiö järjestyksessä. Hän tiesi aina, missä hänen kapustat ja ruokailuvälineet olivat. Isälläni oli autotallissaan puuntyöstökoneet. Hän oli niistä aina todella ylpeä ja sanoi, että hän voisi tehdä puusta ihan mitä tahansa huonekaluja itse puuntyöstökoneillaan. Kaikki oli aina järjestyksessä ja valmiina käyttöön.

Äitini oli kuitenkin se siivouksen ammattilainen. Kukaan muu ei osaa siivota kuten hän. Hän ei pelkästään pitänyt siivoamisesta, vaan hän rakasti pitää kotia aina puhtaana. Lattia pestiin vähintään kaksi kertaa päivässä ja imuroitiin kerran päivässä.

Muistan kysyneeni kerran, että tarvitseeko hänen siivota niin usein ja eikö hän kyllästy siihen. Tämän jälkeen hän totesi minulle, että etkö pidä tästä puhtaudesta?

Totta kai minä tiesin; jopa paremmin. Tämä lapsuuden esimerkki oli varmasti yksi ratkaiseva tekijä, miksi päätin perustaa oman siivousyrityksen. Voisi sanoa, että järjestyneisyys on veressäni. Tällä hetkellä olen itse vanhempi ja opetan järjestyksen ylläpitämistä omille lapsilleni, jotta tulevaisuudessa heitä ympäröisi siisteys ja työn hyvä organisointi. Opetan heitä sen takia, että heidän elämänsä olisi järjestyksellistä ja he tietäisivät mitä missäkin on.

Exit mobile version