Site icon Simons Siivouspalvelut

Muuttosiivous – Tehokas Ratkaisu Stressittömään Muuttoon!

Olen ylpeä voidessani sanoa, että muuttojen jälkeinen loppusiivous on ehdoton suosikkityöni! Nautin erityisesti siitä, kun asetan avaimet oven päälle siivouksen päätteeksi ja odotan käytävällä asiakkaan astuvan sisään. Se on kuin rituaali. Katson tyytyväisenä, kun asiakas vahvistaa ilonsa siivouksen laadusta.

Olen palvellut yli 250 asiakasta, jotka ovat vahvistaneet tyytyväisyytensä työhöni. Asiakkaani ja heidän tarpeensa ovat aina ykkösprioriteettini. Asiakas määrittelee, miten työ tehdään, ja heillä on viimeinen sana työn laadusta. Tämä on Simons Siivouspalvelun toimintatapa.

Muuttaminen voi olla stressaavaa ja voimia vievää. Kaiken pakkaamisen ja roudaamisen jälkeen on vielä koko asunnon tai talon siivous. Jos sinulla tai ystävälläsi on muutto edessä, suosittele Simons Siivouspalvelua. Olemme vuosien kokemuksella erikoistuneet tähän. Otamme stressin pois muutosta! Kuuntelemme asiakasta ja löydämme ratkaisun jokaiseen tilanteeseen.

Kyse ei ole vain rahasta, vaan myös terveydestäsi. Säästä hermojasi ja ota meihin yhteyttä. Järjestämme siivouksen tarpeidesi mukaisesti. Emme ainoastaan siivoa asuntoasi vaan autamme myös pääsemään eroon tarpeettomista tavaroista. Noudatamme eri asunto-osuuskuntien ohjeita ja ylläpidämme kaikkia turvallisuusstandardeja ja -menettelyjä. Mitä vielä odotat? Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous.

Exit mobile version