Site icon Simons Siivouspalvelut

Miksi muuttosiivous?

Olen ylpeä voidessani sanoa, että loppusiivous muuton jälkeen on suosikki työni! Nautin erityisesti siitä kun jätän avaimet oveen siivouksen jälkeen ja odotan käytävällä asiakkaan kävelevän sisään. Se on sellainen rituaali. Katson onnellisena kun asiakas vahvistaa tyytyväisyytensä siivouksen laatuun.

Olen palvellut jo yli 250 asiakasta, jotka ovat vahvistaneet tyytyväisyytensä työhöni. Asiakkaani ja hänen tarpeensa ovat aina ykkösprioriteettini. Asiakas päättää miten työ tehdään ja hän sanoo viimeisen sanan työn laadusta. Näin Simons siivouspalvelussa menetellään.

Muuttaminen voi olla stressaavaa ja viedä voimasi. Kaiken pakkaamisen ja roudaamisen jälkeen pitää vielä koko asunto tai talo siivota. Sinulla saattaa myös olla ystävä, jolla on muutto edessä. Voit auttaa kaveria suosittelemalla hänelle Simons siivouspalvelua. Olemme tehneet tätä monta vuotta ja osaamme hoitaa homman. Otamme stressin pois muutosta! Kuuntelemme asiakasta, ja löydämme ratkaisun jokaiseen tilanteeseen.

Kyse ei ole rahasta, vaan terveydestäsi. Säästä hermojasi ja soita meille. Me järjestämme siivouksen tarpeittesi mukaan. Emme siivoa vain asuntoasi, vaan autamme sinua pääsemään eroon tarpeettomista asioista. Meillä on eri asunto-osuuskuntien ohjeita, ja ylläpidämme kaikkia nykyisiä turvallisuusstandardeja ja -menettelyjä. Mitä sinä vielä odotat? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Exit mobile version