Site icon Simons Siivouspalvelut

Mitä siivooja ei kerro sinulle?

Jokainen voi kuvitella siivoojan roolin. Hän menee sisään asuntoon, siivoaa ja poistuu. Hän tekee ongelman nopean lokalisoinnin ja tarjoaa sille ratkaisun. Tyytyväinen asiakas on valmis maksamaan paljon hyvin tehdystä työstä.

Moni asia voi kuitenkin mennä pieleen siivoajan työssä. Joskus aika tehtävän suorittamiseen osoittautuu täysin riittämättömäksi. Asiakas voi olla erityyppinen kuin edellinen. On mahdollista että puhdistusaine ei toimikkaan tehokkaasti. Asunnossa voi olla koira, joka pakenee kotoa tai asiakkaan kumppani voi vierailla odottamattomasti. Ilman kommelluksia työ voisi olla siivoojalle tylsää. Loppujen lopuksi minulla voi olla jopa enemmän oikeuksia kuin poliisilla, koska asiakkaat päästävät minut kotiinsa ja jättävät omaisuutensa haltuuni.

Tämän takia työni on todella vastuullista. Loppujen lopuksi ongelmat eivät ole kodin omistajan, sillä kun jotain putoaa, rikkoutuu, naarmuuntuu tai katoaa ilmestyäkseen uudelleen, olemme vakuutettuja. Meillä on kokemusta ja me toimimme ennaltaehkäisevästi. Aistimme tunnelman ja autamme. Tiedämme, mitä on tehtävä. Toivotamme asiakkaamme tervetulleeksi puhtaaseen kotiinsa hymy kasvoillamme. Et ole enää yksin kotisi siivouksessa.

Järjestä itsellesi ja läheisillesi enemmän aikaa ja meille töitä ja tehtäviä. Unohda siivoaminen omassa kodissasi. Ajat muuttuvat. Ihmiset keskittyvät enemmän siihen mitä rakastavat. Keskitymme hyvin tehtyyn työhön, jotta sinä ja perheesi olisitte terveempiä ja onnellisempia.

Exit mobile version