Site icon Simons Siivouspalvelut

Ikkunanpesu Turku hinta

Mitä ikkunanpesu maksaa Turussa? Miten ikkunanpesu hinta määräytyy ja paljonko se suunnilleen on?

Ikkunanpesun hinnat määräytyvät yleensä joko ikkunoiden ja lasipintojen/ruudukkojen määrän sekä koon (hinta per ikkuna/ruudukko/pinta tai neliömetri) tai työhön menneen ajan mukaan (tuntiperusteinen hinta).

Hinnan määräytyminen ja laskutapa riippuu usein suoraan palveluntuottajan käytännöistä, mutta myös keikan luonteesta. Keikasta riippuen ikkunanpesun hintaan ja sen laskutapaan voivat vaikuttaa monetkin parametrit, joista tärkeimmät ovat:

  • Ikkunoiden ikä ja malli
  • Ikkunoiden mitat
  • Ruudukkojen määrä
  • Ikkunoiden sijainti, korkeus ja saavutettavuus
  • Lasituksen tyyppi 
  • Lähtökunto ja likaisuusaste
  • Erikoislaitteiden käyttötarve (jatkovarsi, tuki, nosturi..)

 

Vilkasliikenteisillä kaduilla, rakennustyömailla tai teollisuuslaitoksissa sijaitsevien ikkunoiden lialle altistuskuorma on moninkertainen, tällöin on myös ymmärrettävää, että ne tarvitsevat tiheämpää pesua. Rauhallisella asumisalueella sijaitsevan omakotitalon ikkunoille taas riittää, että ikkunanpesua tehdään pari kertaa vuodessa. Vaikka ikkunanpesua ei tehdä niin usein, kuin siivouksia, on syytä mainita, että ikkunoiden pesu on yksi teknisesti vaikeimmista töistä puhtausalalla.

Ensitilauksen yhteydessä pyydämme ilmoittamaan puhdistettavien lasipintojen mitat ja likimääräisen likaisuusasteen, jotta voimme valmistautua ammattitaitoiseen palveluun. Tietysti konsulttimme auttavat sinua kyselysi kaikissa vaiheissa.

Tarjoamme erityyppisten ikkunoiden, lasielementtien sekä epätyypillisten lasien puhdistusta. (link)

Ikkunoiden asianmukaisen hoitamiseksi suosittelemme pesemään ne vähintään kaksi kertaa vuodessa.

Olemme ihmisiä, jotka tarjoavat erilaisia siivouspalveluita (esim. toimistojen ja asuntojen siivous), kehotamme sinua tarkistamaan, mitä voimme tehdä puolestasi! (link

Exit mobile version