Puhtaat ja kiiltävät ikkunat tekevät kodista viihtyisän, siistin ja miellyttävän paikan jossa viettää aikaa. Valitettavasti ikkunat likaantuvat hyvin nopeasti, etenkin kaupunkialueilla. Se on sama talvella, jolloin kaikki ulkopuoliset saasteet laskeutuvat ikkunalasiin. Onko kannattavaa pestä ikkunat talvella? Oletko varma, että saat kiiltävät lasit talvisaikaan? Ja miten pakkasilma vaikuttaa ikkunan pesun lopputulokseen? Tässä on joitain faktoja ikkunoiden pesusta kylmällä säällä!

Ikkunoiden pesu talvella - mitä se on todellisuudessa?

Yksi tärkeimmistä huolenaiheista ikkunoiden pesemisessä talvella on lopputuloksen lisäksi myös asunnon sekä pesijän mahdollisuus jäätyä pesun aikana. Vaikka se näyttääkin melko arkipäiväiseltä, kyllä - todellakin - ikkunoiden pesusta talvella voit saada vaikka tulehduksen, varsinkin jos teet sen ilman asianmukaisia vaatteita. Asunnon sisäinen lämpö voi olla erityisen hämmentävä monelle, mutta jos haluat pestä ikkunoiden ulkopinnat, et voi tehdä sitä altistamatta itseäsi kylmälle ilmalle.

Mutta entä jos ikkunat on pestävä talvella? Onko mahdollista saada tyydyttävä tulos ilman ongelmia? Erittäin suuri este ikkunoiden pesemiselle talvella on pakkanen. Sen takia on erittäin vaikea poistaa likaa lasin ulkopuolelta. Käytetty vesi tai pesuaine voi jäätyä lasiin ja muodostaa rumia juovia. Himmeä lasi on myös herkempi ja alttiimpi vaurioille, joten sen mahdollisuus vahingoittua pakkasen aikana on korkea.

Ammattimainen ikkunanpesu - myös talvella!

Ikkunoiden peseminen talvella on siis mahdollista, mutta se ei ole helppo tai miellyttävä tehtävä. Ikkunoiden pesussa talvella ei ole aina mahdollista saavuttaa tyydyttäviä tuloksia. Jos välität siisteistä ja kiiltävistä ikkunoista talvella, kannattaa harkita asiantuntijoiden palkkaamisen apua. Yrityksemme tarjoaa ammattimaista ikkunoiden pesua. Kokeneet ammattilaiset pystyvät pesemään ikkunat talvella nopeasti ja tehokkaasti, jättäen jälkeensä miellyttävän tuloksen. Tämän seurauksena ikkunat ovat puhtaita, kiiltäviä, ilman juovia tai tahroja jopa talvella.