Mökkien siivous Turku ja lähiseudut

Osta tämä
  • 42,00 € / t
t

Tarjoamme asiakkaillemme kattavaa siivouspakettia, joka sisältää kesämökkien siivousta Turun alueella. Jokainen ”mökkeilijä” tietää, että jopa mökin perussiistinä pitäminen on aika työläs ja ikävä prosessi. Erityisesti kiireiseen ja perheasioiden rinnalla. Puhumattakaan remontin jälkeisestä siivousprojektista! Älä ryhdy siivoojaksi ja kuluta aikaa likaisten ikkunoiden ja lattioiden kanssa. Palkkaa ammattitaitoinen ja arvostettu yritys tekemään se puolestasi!

Yleinen mökin siivoaminen – palvelu, jota tarjoamme vastuullisesti. Tiimimme on erityisen pätevä ja hyvin kaikilla kodinhoitotarvikkeilla varusteltu. Tämä mahdollistaa suoriutumisen siivouksesta mahdollisimman tehokkaasti ja nopeasti. Sinun tulee pitää mökkisi yleisesti puhtaana, mikäli tavoittelet hyvin pidettyä mökkiä, jossa säilyy itse ylellisyys. Olennainen osa tätä prosessia on järjestelmällinen yleinen siivous, kuten mökin päivittäinen siisteyden ylläpitäminen.

Mökkisi olemus muutetaan hetkessä siistiksi, loistavaksi linnakkeeksi, pöly- ja likavapaaksi. Tulet olemaan varmasti tyytyväinen yrityksemme ja työntekijöidemme aikaansaamaan tulokseen. Palvelujamme käyttämällä tulet asumaan aina kauniissa, siistityssä mökissä, sekä viihtyisässä ympäristössä. Luovuta mökin siivousvastuu ammattilaisille, etkä tule katumaan. Kokeiltuanne palveluamme otat meihin takuulla uudelleen yhteyttä, sillä kaikki ovat iloisia käymään ja lepäämään siistillä mökillä. Koko mökin tai yksittäisen huoneen tai kerroksen siivoaminen voidaan järjestää pyynnöstänne. Lisää tietoa siivouspalvelusta saa ottamalla meihin yhteyttä. Otathan huomioon, että tulet olemaan tyytyväinen lopputulokseen.

Siivousyritys ”Simons Siivouspalvelut” – Järkevä lähestymistapa laadukkaaseen siivoamiseen

Herääkö mielessäsi kysymyksiä? Mahdollisesti kiireinen projekti? Soita meille!