Kaakelisaumojen puhdistus Turku

palvelut_kaakelisaumat

Kaakelisaumojen puhdistus Turku

Saumat on syytä puhdistaa systemaattisesti, vaikka ensi silmäyksellä likaa ei tunnu olevan valtavasti. Jos saumat likaantuvat pysyvästi, niitä on vaikea puhdistaa enää ollenkaan. Tässä tapauksessa joudut todennäköisesti laittamaan uuden täyteaineen laattojen väliin. Liitokset eivät vain suojaa laattojen välisiä aukkoja, vaan vaikuttavat myös niiden yleiseen ulkonäköön ja estetiikkaan. Hyvin valittu laastin väri korostaa laattaa ja antaa pinnalle sopivan ilmeen. Siksi on syytä tietää, kuinka liitokset puhdistetaan, jotta niiden oikea sävy säilyy pitkään.

Tarjoamme siivouspalvelun jossa puhdistamme lattioiden ja seinien liitokset. Käytämme tähän tarkoitukseen sopivia kemikaaleja ja höyrykoneita. Höyryn käyttö laastin ja laattojen puhdistamisessa ylläpitää siisteyttä ja hygieniaa, vähentäen samalla veden ja kemikaalien kulutusta. Korkean lämpötilan ansiosta höyry poistaa yksittäiset likahiukkaset sekä bakteerit, sienet ja homeen. Puhdistamme rasvaisilla tahroilla peitetyt pinnat sekä desinfioimme raot, saniteettitilat ja vaikeasti tavoitettavat paikat. Käytämme laastinpuhdistusaineita, joilla voimme levittää aineet tarkasti puhdistetuille pinnoille. Jätämme aineet kymmeneksi minuutiksi, ja sitten poistamme ne. Kun lika on todella raskasta, on käytettävä myös sopivia harjoja jotta saamme kaiken lian pois.

Usein kysytyt kysymykset:

Kaakelisaumat puhdistetaan saumoille sopivia kemikaaleja sekä höyrynkonetta käyttäen.

  • Ensiksi sauvoihin laitetaan ainetta, jonka annetaan vaikuttaa 10-20min
  • Aine huuhdellaan pois vedellä ja saumat harjataan
  • Saumat puhdistetaan lopuksi vielä höyrynkoneella

Kaakelisaumojen puhdistukseen tarvitsevan työmäärän arviointia varten suositellaan maksutonta ennakoivaa arviointikäyntiä, joka on tilattavissa yhteydenottolomakkeen kautta, muutoin palvelun hinta määräytyy toteutuneiden työtuntien määrän mukaan.

 

* 1 työtunti on yhden siivoojan tekemä työ tunnissa. Jos työtä tekee 2 siivoojaa, niin 1 tavallinen tunti = 2 työtuntia. Esim. 4 työtunnin kotisiivous kestää vain 2 tuntia, jos sitä tekee 2 siivoojaa.

Työmäärää arvioiva arviointikäynti on suositeltavaa ennen kaakelisaumojen puhdistuksen tilaamista. Arviointikäynti on maksutonta ja sitä pystyy tilamaan olemalla yhteydessä yhteydenottolomakkeen kautta, lähettämällä viestiä tai soittamalla.

Jos arviointikäyntiä ei tehdä, siivouksen hinta määräytyy toteutuneiden työtuntien mukaan.

Muuttosiivousta voi tilata ajanvarauksen tai yhteydenottolomakkeen kautta.