Sohvan pesu Turku

sohvan_pesu_services

Ammattilainen sohvan pesu Turku

Kutsumme sinut käyttämään huonekalujen ammattimaista siivouspalvelua. Tarjoamme sohvien, tuolien, puffien ja muiden huonekalujen pesua kotona. Olemme myös erikoistuneet konferenssituolien ja toimistotuolien pesuun yrityksille. Huonekalut likaantuu melko nopeasti, mikä vaikuttaa esteettisyyteen ja hygieniaan. Materiaaleja on paljon erilaisia, jonka vuoksi suosittelemme ammattitaitoisen avun käyttöä. Ammattilaiset puhdistavat huonekalusi perusteellisesti sekä turvallisesti. Meillä on mahdollisuus puhdistaa tehokkaasti monia erilaisia materiaaleja välttäen niiden loppuun kulumista ennenaikaisesti.

Huonekalujen houkuttelematon ulkonäkö ei tarvitse tarkoittaa niiden vaihtamista uusiin. Useimmissa tapauksissa riittää että materiaalin puhdistaa ammattilaisilla tekniikoilla ja välineillä. Huonekalujen pesu vaatii erityistä hoitoa ja kokemusta. Puhdistamme kaiken tyyppiset materiaalit, jotka voidaan pestä “märkänä”. Valitsemme sopivat pesuaineet huonekalutyypistä ja havaituista tahroista riippuen.

Sinun ei tarvitse heittää pois vanhoja, likaisia huonekaluja. Yrityksemme on erikoistunut tällaisten huonekalujen puhdistukseen. Palvelumme ansiosta voit nauttia puhtaista ja raikkaista huonekaluista ilman tahroja, pölypunkkeja tai bakteereja.

Käytämme tarkoitukseen sopivia tahranpoistoaineita vaikeimpiin tahroihin ja likaan. Työntekijämme ja koulutuksemme takaavat, että siivous on paitsi tehokasta, myös turvallista. Työntekijämme ovat ammattilaisia joilla on sekä teoreettista että käytännön tietoa.

Usein kysytyt kysymykset:

Puhdistamalla sohvan säännöllisesti voi pitää sen hyvässä kunnossa ja estää vaurioita ja tahroja. Ammattimaisen puhdistuksen avulla voi poistaa vaikeasti poistettavat tahrat ja hajut sekä parantaa kotisi mukavuutta ja tervetulleisuutta.

Ammattilaisen toimesta tehty sohvan puhdistus maksaa keskimäärin noin 150–350 euroa, riippuen sohvan koosta ja materiaalista.

Sohvan pesu kestää yleensä noin kaksi tuntia, ja se riippuu sohvan koosta ja materiaalista.

Sohvan pesu on Suomessa verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2023 sohvan pesun kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Sohvan pesun voi ostaa kotitalousvähennyskelpoisena palveluna, ja se voidaan tehdä paikan päällä ekologisilla pesuaineilla tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.